Accessoires

accessoires maken je méér waard

Accesoires maken de mannen meer man

Het gezegde luidt: ‘Kleren maken de man’, helemaal mee eens, maar verzorgde kleding met afgetrapte schoenen of een uitgelubberde riem, ontsieren meer dan je zou willen. Daarom zijn bij ons riemen in verschillende leder-soorten verkrijgbaar, voor de jeansbroeken een ruigere riem dan voor de kostuums en voor de korte broeken de leuke gevlochten stretch riemen in meerdere kleuren.

Manchetknopen: Voor de overhemden hebben wij een scala van modellen en kleuren, soms bijpassend bij de stropdas en anders kleurend bij het overhemd. 

Sokken, de Italiaanse sokken van Carlo Lanza  zijn een begrip in Europa. Ze worden van de meest verfijnde wol of katoen gemaakt, wel altijd met een beetje stretch erin voor het comfort. 12 kleuren en meerdere dessins zijn bij ons op voorraad, bezoek Menstore.nl 

Riemen

Riemen verkoop lijkt onbelangrijk, maar een prachtige outfit met een ‘vergane’ riem breekt veel af. Daarom zijn bij ons de riemen van volnerf-leder, veelal in lengte verstelbaar en in 5 kleuren verkrijgbaar, dus geen plastieke achterkant. De gevlochten stretch casualriemen zijn leuk bij de korte broeken.

La Famiglia

Alle Carlo Lanza sokken worden in Italië gemaakt door een typisch familiebedrijf. Er werken maar liefst 6 broers binnen dit bedrijf, ieder binnen zijn eigen expertise.

Voor Carlo is het belangrijk dat er kwaliteit wordt geleverd, maar zeer zeker ook dat er op een eerlijke manier wordt gewerkt. Geen uitbuiting van personeel, maar eerlijke lonen en de verantwoordelijkheid binnen het productieproces nemen. Zo worden alle garens zonder chemische toevoegingen onder het OEKO TEX® keurmerk gekleurd. Minder belastend dus voor het milieu.

Trouwkostuums

Uiteraard is trouwen één van de meest speciale dagen van je leven, je wil jezelf op je mooist presenteren , iedereen zet zijn/haar beste beentje voor om deze dag te laten slagen.

Lees meer

Stoffen

Over stoffen valt veel te schrijven, het begint al bij de garendikte en garenspanning waarmee een stof eigenschappen verkrijgt óf juist verliest.

Lees meer

Tailor Made shirts

Maatoverhemden zijn een lust voor jezelf én het oog, wat wil je nog meer, je kan... Combineer naar uw wens de stijlen, stoffen en modellen.

Lees meer

Schoenen

Schoenen, niet OpMaat, maar wel een prachtige collectie. De tegenwoordige HerenMode zaak heeft een uitgebreid merken en artikelen pallet. 

Lees meer

Accessoires

Met de mooiste accessoires maak je je garderobe meer waard. Van mancheteknopen, stropdas tot geinige sokken.

Lees meer

Kostuum op maat

Combineer 3 of meer verschillende maten in één kostuum volgens uw wensen en model. Moeilijke maten kennen wij niet.

Lees meer

Polo op maat

Huidvriendelijke polo's zijn er in 7 kleuren en in alle maten leverbaar, gemaakt naar uw wensen. De ruglengte, gewenste armlengte en halswijdte wordt opgemeten, ook de omvang bij het naveltje, zodat de juiste maat wordt besteld.

Lees meer

Onze winkel

MenStore Verschoor is een gezellige herenmode winkel in het centrum van Sliedrecht. Onze specialiteit is het opmeten en laten vervaardigen van (Trouw-)MaatKostuums in de prijsklasse van 699,-  tm. 1200,-     Hier hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring mee en hopen dit nog lang te mogen doen. Basiskostuums in Blauw en Zwart hebben wij altijd tm maat 60 1/4 in voorraad.

kostuumopmaat.nl