Schoenen

Schoenen, niet OpMaat, maar wel een prachtige collectie.

Schoenen, van Sneakers tot klassiek

De tegenwoordige HerenMode zaak heeft een uitgebreid merken en artikelen pallet.
Wij verkopen naast het Italiaanse geurenpakket van AQUA Di PARMA, ook de schoenen met bijpassende riemen van o.a. Melik en de Sneakers van Anthoni Morato, ook uit Italie.
Het credo van Melik dat ‘Moving People’ luidt past hier uitstekend bij, het zijn lekker eigenwijze kostbare schoenen in een slanke pasvorm en veelal uitgezocht bij onze collectie in de winkel.
De sneakers van Anthony Morato zijn verkrijgbaar in vier kleuren en drie modellen. Ze worden vaak gekocht bij de denim-broeken die korter van lengte gedragen worden.
De collectie bestaat uit de kleuren Zwart, Marine, wit en camel en gaan van maar 39 tm 44. Uiteraard staan ze ook op de Menstore.nl site.

Schoenen

Deze – en meer-  echt lederen schoenen worden bij de inkoop zó geselecteerd dat ze bij de collectie passen, of het nu trouwschoenen of business schoenen mogen zijn, laat u voorlichten.

Sneakers

Deze leuke en makkelijk zittende sneakers worden vooral bij sportieve broeken en tegenwoordig ook bij de sportieve kostuums verkocht. Wij hebben ze in camel, zwart, donkerblauw en in het wit.

Trouwkostuums

Uiteraard is trouwen één van de meest speciale dagen van je leven, je wil jezelf op je mooist presenteren , iedereen zet zijn/haar beste beentje voor om deze dag te laten slagen.

Lees meer

Stoffen

Over stoffen valt veel te schrijven, het begint al bij de garendikte en garenspanning waarmee een stof eigenschappen verkrijgt óf juist verliest.

Lees meer

Tailor Made shirts

Maatoverhemden zijn een lust voor jezelf én het oog, wat wil je nog meer, je kan... Combineer naar uw wens de stijlen, stoffen en modellen.

Lees meer

Schoenen

Schoenen, niet OpMaat, maar wel een prachtige collectie. De tegenwoordige HerenMode zaak heeft een uitgebreid merken en artikelen pallet. 

Lees meer

Accessoires

Met de mooiste accessoires maak je je garderobe meer waard. Van mancheteknopen, stropdas tot geinige sokken.

Lees meer

Kostuum op maat

Combineer 3 of meer verschillende maten in één kostuum volgens uw wensen en model. Moeilijke maten kennen wij niet.

Lees meer

Polo op maat

Huidvriendelijke polo's zijn er in 7 kleuren en in alle maten leverbaar, gemaakt naar uw wensen. De ruglengte, gewenste armlengte en halswijdte wordt opgemeten, ook de omvang bij het naveltje, zodat de juiste maat wordt besteld.

Lees meer

Onze winkel

MenStore Verschoor is een gezellige herenmode winkel in het centrum van Sliedrecht. Onze specialiteit is het opmeten en laten vervaardigen van (Trouw-)MaatKostuums in de prijsklasse van 699,-  tm. 1200,-     Hier hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring mee en hopen dit nog lang te mogen doen. Basiskostuums in Blauw en Zwart hebben wij altijd tm maat 60 1/4 in voorraad.

kostuumopmaat.nl