Pantalon op maat

Een passende pantalon . . .  het moeilijkste en belangrijkste wat er is

Pantalon op maat

Een broek is een broek . . . . , jaja, maar er is een groot verschil tussen een nette pantalon en een sportieve casual broek. De eerste- zijn nette pantalons, meestal met een vouw en soms met een omslag erin verwerkt en in een wol-menging-kwaliteit. De casual broeken hebben een sportievere uitstraling, meestal van een katoen-menging-kwaliteit en veelal zonder vouw.

De voordelen van een speciaal voor jou gemaakte pantalon zijn onmiskenbaar groot. Je kan de bandwijdte, bovenbeenwijdte, kniewijdte en voetwijdte en bandhoogte op jouw maat laten afstellen. Bijv. met een Buik, wil je vaak een lage voorband omdat door de buik de broek-band naar beneden glijdt en je daardoor een veel ruimte hebt bij het kruis. (lees ‘Volendammer’) .

Wij hebben pas-modellen in iedere maat beschikbaar zodat je weet waar je aan toe bent.

Schoenen

Schoenen  op-maat  hebben wij niet, maar wél een prachtige collectie schoenen afgestemd op de nieuwe collectie. Klassieke lederen schoenen en sportieve sneakers in verschillende kleuren zijn bij ons volop verkrijgbaar in diverse maten.

Accessoires

Accessoires zijn net als goede wijn in een bijpassend glas, het smaakt naar méér. Als je eenmaal verwent ben met de juiste – wil je niet meer zonder. Zie het als een prachtig glimmende verzorgde wagen met foute kunststof wieldeksels . . . Bij ons is er een royale keuze uit diverse accessoires, is de juiste er niet bij, dan kunnen we daar voor zorgen.

Trouwkostuums

Uiteraard is trouwen één van de meest speciale dagen van je leven, je wil jezelf op je mooist presenteren , iedereen zet zijn/haar beste beentje voor om deze dag te laten slagen.

Lees meer

Stoffen

Over stoffen valt veel te schrijven, het begint al bij de garendikte en garenspanning waarmee een stof eigenschappen verkrijgt óf juist verliest.

Lees meer

Tailor Made shirts

Maatoverhemden zijn een lust voor jezelf én het oog, wat wil je nog meer, je kan... Combineer naar uw wens de stijlen, stoffen en modellen.

Lees meer

Schoenen

Schoenen, niet OpMaat, maar wel een prachtige collectie. De tegenwoordige HerenMode zaak heeft een uitgebreid merken en artikelen pallet. 

Lees meer

Accessoires

Met de mooiste accessoires maak je je garderobe meer waard. Van mancheteknopen, stropdas tot geinige sokken.

Lees meer

Kostuum op maat

Combineer 3 of meer verschillende maten in één kostuum volgens uw wensen en model. Moeilijke maten kennen wij niet.

Lees meer

Polo op maat

Huidvriendelijke polo's zijn er in 7 kleuren en in alle maten leverbaar, gemaakt naar uw wensen. De ruglengte, gewenste armlengte en halswijdte wordt opgemeten, ook de omvang bij het naveltje, zodat de juiste maat wordt besteld.

Lees meer

Onze winkel

MenStore Verschoor is een gezellige herenmode winkel in het centrum van Sliedrecht. Onze specialiteit is het opmeten en laten vervaardigen van (Trouw-)MaatKostuums in de prijsklasse van 699,-  tm. 1200,-     Hier hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring mee en hopen dit nog lang te mogen doen. Basiskostuums in Blauw en Zwart hebben wij altijd tm maat 60 1/4 in voorraad.

kostuumopmaat.nl