Maat-overhemden

Maatoverhemden . . . een lust voor jezelf en voor het oog
Maatoverhemden zijn een lust voor jezelf én het oog, wat wil je nog meer, je kan je eigen favoriete boordmodel kiezen, je gewenste borst en taille maat, passende mouwlengte, je eigen unieke Initialen erin laten borduren, contrast kleuren, knoop kleuren, noem maar op. prijs € 129,-

Stappenplan

1. Vertel je verwachtingspatroon aan ons en wij bespreken de mogelijkheden binnen uw verwachtingen.
2. We meten nauwkeurig de 9 ijkpunten op.
3. uitzoeken van kleuren, dessins en kwaliteiten
4. na 5 weken bellen wij je op voor een ’tussenpas’
5. nieuwsgierig . . . kom maar langs

Nadat u zo’n prachtig overhemd hebt laten maken, is daarna de mogelijkheid om een prachtige gemercericeerde polo in zes basis kleuren te laten maken, met of zonder borstzakken ( géén-, 1 of twee) , de gewenste lengte maar ook lekker getailleerd of juist comfortabel ,lees 6 xl, maar dan met een goed passende schouderpartij.en navel-wijdte

Trouwkostuums

Uiteraard is trouwen één van de meest speciale dagen van je leven, je wil jezelf op je mooist presenteren , iedereen zet zijn/haar beste beentje voor om deze dag te laten slagen.

Lees meer

Stoffen

Over stoffen valt veel te schrijven, het begint al bij de garendikte en garenspanning waarmee een stof eigenschappen verkrijgt óf juist verliest.

Lees meer

Tailor Made shirts

Maatoverhemden zijn een lust voor jezelf én het oog, wat wil je nog meer, je kan... Combineer naar uw wens de stijlen, stoffen en modellen.

Lees meer

Schoenen

Schoenen, niet OpMaat, maar wel een prachtige collectie. De tegenwoordige HerenMode zaak heeft een uitgebreid merken en artikelen pallet. 

Lees meer

Accessoires

Met de mooiste accessoires maak je je garderobe meer waard. Van mancheteknopen, stropdas tot geinige sokken.

Lees meer

Kostuum op maat

Combineer 3 of meer verschillende maten in één kostuum volgens uw wensen en model. Moeilijke maten kennen wij niet.

Lees meer

Polo op maat

Huidvriendelijke polo's zijn er in 7 kleuren en in alle maten leverbaar, gemaakt naar uw wensen. De ruglengte, gewenste armlengte en halswijdte wordt opgemeten, ook de omvang bij het naveltje, zodat de juiste maat wordt besteld.

Lees meer

Onze winkel

MenStore Verschoor is een gezellige herenmode winkel in het centrum van Sliedrecht. Onze specialiteit is het opmeten en laten vervaardigen van (Trouw-)MaatKostuums in de prijsklasse van 699,-  tm. 1200,-     Hier hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring mee en hopen dit nog lang te mogen doen. Basiskostuums in Blauw en Zwart hebben wij altijd tm maat 60 1/4 in voorraad.

kostuumopmaat.nl