Kostuum op maat

Kostuumop maat

zijn er in vele soorten en modellen, In het najaar wil je immers een ander soort stof en kleur dan in het voorjaar, terwijl weer iemand anders. Voor een functioneel kostuum zoekt in een veilige kleur. Wij zijn van alle markten thuis en hebben in de afgelopen 50 jaar vele bruidegommen kunnen bijstaan in het selecteren van hún juiste kostuum.

Waar je bij (business) kostuums vooral let op de pasvorm en kwaliteit, ga je bij TrouwKostuum heel anders te werk, kleurgebruik en details mogen een groter deel uitmaken van het plan, zo kan je met de juiste kleur stiksels, voeringkeuze en knopen al een eind komen, speciale revairs, colbertlengte en accesoires maken dit af. Stof keuze is heel bepalend, ga je voor een Duitse stofleverancier die vooral op duurzaamheid let óf ga je voor een Italiaanse stof die zichzelf als elegant en verfijnd neerzet. Jij kiest zélf het plaatje dat bij je past.

Trouwkostuums

Uiteraard is trouwen één van de meest speciale dagen van je leven, je wil jezelf op je mooist presenteren , iedereen zet zijn/haar beste beentje voor om deze dag te laten slagen.

Lees meer

Stoffen

Over stoffen valt veel te schrijven, het begint al bij de garendikte en garenspanning waarmee een stof eigenschappen verkrijgt óf juist verliest.

Lees meer

Tailor Made shirts

Maatoverhemden zijn een lust voor jezelf én het oog, wat wil je nog meer, je kan... Combineer naar uw wens de stijlen, stoffen en modellen.

Lees meer

Schoenen

Schoenen, niet OpMaat, maar wel een prachtige collectie. De tegenwoordige HerenMode zaak heeft een uitgebreid merken en artikelen pallet. 

Lees meer

Accessoires

Met de mooiste accessoires maak je je garderobe meer waard. Van mancheteknopen, stropdas tot geinige sokken.

Lees meer

Kostuum op maat

Combineer 3 of meer verschillende maten in één kostuum volgens uw wensen en model. Moeilijke maten kennen wij niet.

Lees meer

Polo op maat

Huidvriendelijke polo's zijn er in 7 kleuren en in alle maten leverbaar, gemaakt naar uw wensen. De ruglengte, gewenste armlengte en halswijdte wordt opgemeten, ook de omvang bij het naveltje, zodat de juiste maat wordt besteld.

Lees meer

En dan de productiewijze

Zie het als een pizza thuis uit de oven óf van je favoriete Italiaan die zijn liefde erin steekt en je adviseert over de wijnkeuze bij jouw pizza. Veel hangt af van het binnenwerk ( het gedeelte tussen de bovenstof en de voering) Ga je voor comfort, dan zal je keuze op een kostbaar canvas binnenwerk vallen, in het begin een beetje strak, maar na íngedragen te zijn wil je niet meer anders, óf ga je voor het geplakte binnenwerk, dit zit direct goed, maar is minder comfortabel en ademend niet. Tegenwoordig kan je ook voor een half-canvas kiezen, eigenlijk een compromis van de twee mogelijkheden.

Voor alles geldt, ga naar de specialist die liefde voor zijn vak heeft en laat je adviseren over de mogelijkheden, je verwachtingspatroon en zijn ervaring.

Maak telefonisch een afspraak 0184-41 27 32, de dinsdag- en woensdag avonden hebben we alle tijd voor je, maar eigenlijk ben je altijd welkom.

Onze winkel

MenStore Verschoor is een gezellige herenmode winkel in het centrum van Sliedrecht. Onze specialiteit is het opmeten en laten vervaardigen van (Trouw-)MaatKostuums in de prijsklasse van 699,-  tm. 1200,-     Hier hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring mee en hopen dit nog lang te mogen doen. Basiskostuums in Blauw en Zwart hebben wij altijd tm maat 60 1/4 in voorraad.

kostuumopmaat.nl