Sportieve broeken naar jouw maat gemaakt.

broeken van (h)eerlijk katoen

Sportieve stoffen en pasvormen en dat in je eigen maat gemaakt. Wat zijn de mogelijkheden: bijv. op maat 50 de band 8 cm meer ruimte geven, maar de billen en benen van die maat 50 behouden, bovenbeenwijdte aanpassen, knieomvang veranderen, voertwijdte verruimen of juist versmallen, de broeklengte 15 cm langer maken dan standaard, dus ’tekort’ bestaat niet meer.We hebben de beschikking over de pasmodellen, dus we komen er wel uit. Keuze uit voorjaarsstoffen en najaarsstoffen.

Business kostuums

Naast sportieve broeken, maken wij oook kostuums-op-maat. Voor deze activiteit die wij al meer dan 30 jaar mogen uitvoeren hebben wij, behalve 100en ‘stalen’ ook alle pasmodellen beschikbaar.

Trouwkostuums

Uiteraard is trouwen één van de meest speciale dagen van je leven, je wil jezelf op je mooist presenteren , iedereen zet zijn/haar beste beentje voor om deze dag te laten slagen.

Lees meer

Stoffen

Over stoffen valt veel te schrijven, het begint al bij de garendikte en garenspanning waarmee een stof eigenschappen verkrijgt óf juist verliest.

Lees meer

Tailor Made shirts

Maatoverhemden zijn een lust voor jezelf én het oog, wat wil je nog meer, je kan... Combineer naar uw wens de stijlen, stoffen en modellen.

Lees meer

Schoenen

Schoenen, niet OpMaat, maar wel een prachtige collectie. De tegenwoordige HerenMode zaak heeft een uitgebreid merken en artikelen pallet. 

Lees meer

Accessoires

Met de mooiste accessoires maak je je garderobe meer waard. Van mancheteknopen, stropdas tot geinige sokken.

Lees meer

Kostuum op maat

Combineer 3 of meer verschillende maten in één kostuum volgens uw wensen en model. Moeilijke maten kennen wij niet.

Lees meer

Polo op maat

Huidvriendelijke polo's zijn er in 7 kleuren en in alle maten leverbaar, gemaakt naar uw wensen. De ruglengte, gewenste armlengte en halswijdte wordt opgemeten, ook de omvang bij het naveltje, zodat de juiste maat wordt besteld.

Lees meer

Onze winkel

MenStore Verschoor is een gezellige herenmode winkel in het centrum van Sliedrecht. Onze specialiteit is het opmeten en laten vervaardigen van (Trouw-)MaatKostuums in de prijsklasse van 699,-  tm. 1200,-     Hier hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring mee en hopen dit nog lang te mogen doen. Basiskostuums in Blauw en Zwart hebben wij altijd tm maat 60 1/4 in voorraad.

kostuumopmaat.nl