Colberts op maat

Bij Colbert-op-maat, worden al uw persoonlijke maten en wensen, áf fabriek geleverd.

30 jaar ervaring

30 jaar ervaring, maar iedereen is uniek en nauwkeurigheid en ervaring is geboden bij het opmeten van colberts en daarbij komt nog de bepaling van hoé het colberts eruit moet zien, zijsplitten, rugsplit of géén split, welk modelzakken mogen erop, wat vindt u van punt revairs of heeft u liever de klassieke haakrevairs, wij laten het u zien en ervaren

Hoe gaat het tewerk

Bij colbert-op-maat gaan we grotendeels net zo tewerk als voor een colbert van een kostuum, echter de stoffen en de modellering in combinatie met modelkeuze is anders. De colbert lengte is korters en vaak hoeven losse colberts niet dicht. De stoffen zijn in het najaar geruwder en dikker, Je zou je voor kunnen stellen dat je van een tweed stof géén broek kan maken. Andersom is het ook te begrijpen dat je van een zeer soepel vallend colbert géén broek bij kan laten maken, anders kom je de volgende dag terug met een scheur op een genante plaats, immers een broek heeft veel meer te verduren dan een colbert.

Riemen

De vraag wordt weleens gesteld; ‘waarom kost een lederen riem relatief veel’ . . . Het antwoord is heel makkelijk, het zijn de lange stukken die gebruikt worden. en die zijn schaars. Een lederen rien die uit meedere stukken bestaat is goedkoper, maar minder fraai.

Schoenen

Bij sportieve colberts worden vaak sportieve sneakers gedragen, wij hebben ze in het Zwart, Wit en Camel.

Trouwkostuums

Uiteraard is trouwen één van de meest speciale dagen van je leven, je wil jezelf op je mooist presenteren , iedereen zet zijn/haar beste beentje voor om deze dag te laten slagen.

Lees meer

Stoffen

Over stoffen valt veel te schrijven, het begint al bij de garendikte en garenspanning waarmee een stof eigenschappen verkrijgt óf juist verliest.

Lees meer

Tailor Made shirts

Maatoverhemden zijn een lust voor jezelf én het oog, wat wil je nog meer, je kan... Combineer naar uw wens de stijlen, stoffen en modellen.

Lees meer

Schoenen

Schoenen, niet OpMaat, maar wel een prachtige collectie. De tegenwoordige HerenMode zaak heeft een uitgebreid merken en artikelen pallet. 

Lees meer

Accessoires

Met de mooiste accessoires maak je je garderobe meer waard. Van mancheteknopen, stropdas tot geinige sokken.

Lees meer

Kostuum op maat

Combineer 3 of meer verschillende maten in één kostuum volgens uw wensen en model. Moeilijke maten kennen wij niet.

Lees meer

Polo op maat

Huidvriendelijke polo's zijn er in 7 kleuren en in alle maten leverbaar, gemaakt naar uw wensen. De ruglengte, gewenste armlengte en halswijdte wordt opgemeten, ook de omvang bij het naveltje, zodat de juiste maat wordt besteld.

Lees meer

Onze winkel

MenStore Verschoor is een gezellige herenmode winkel in het centrum van Sliedrecht. Onze specialiteit is het opmeten en laten vervaardigen van (Trouw-)MaatKostuums in de prijsklasse van 699,-  tm. 1200,-     Hier hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring mee en hopen dit nog lang te mogen doen. Basiskostuums in Blauw en Zwart hebben wij altijd tm maat 60 1/4 in voorraad.

kostuumopmaat.nl